Gezocht: Sale en lease back van bedrijfspanden in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en het westen van Noord-Brabant. Transactie indicatie: van 500k tot 2mio. De intentie is er dat koper ook een aanmerkelijk belang (min 5%) neemt in de onderneming van de huurder. Voorkeur voor bedrijven in techniek en ICT. Neem contact op voor nadere informatie en orientatie op de mogelijkheden. 

 

Recent verkocht

 

Archipelbuurt, 's-Gravenhage. Herenhuis met zeer veel authentieke details, aan een breed plein in de Archipelbuurt, tussen ambassades en diplomaten. Verkocht namens eigenaar. 

 Archipelbuurt, 's-Gravenhage. Herenhuis met zeer veel authentieke details, aan een brede laan in de Archipelbuurt, tussen ambassades en diplomaten. Discreet verkocht namens eigenaar. 

Westland: 2 rijtjeshuizen uit omvangrijke vastgoedportefeuille beleggingsfamilie verkocht wegens herstructurering van de portefeuille.

Diverse appartementen uit portefeuille laten verhuren door lokale makelaars.

Aangekocht en ingericht: bedrijfhallen voor de opslag van een prive kunstcollectie.

Begeleiding van executie veiling onroerend goed.

Bemiddeling bij diverse zakelijke hypotheken ondergebracht in het belegd vermogen van een beleggingsfamilie.  

 

 

Nieuw is dat we ook bemiddelen in hypotheken om een net rendement te maken met een zekerheid van eerste hypotheek. Hiervoor bemiddelen wij in hypotheken van particulieren of MKB-ers die vastgoed willen aankopen voor eigen gebruik of voor de verhuur. Wij brengen hiervoor objecten aan, kunnen u adviseren over de gegoedheid van het onderpand, de courantheid en u natuurlijk ontzorgen bij het uitblijven van betaaltermijnen. Een zorgeloze manier om rendement op uw vermogen te maken!

 

Heeft u binnen de familie vastgoed te koop die u op een discrete manier wilt verkopen? Wilt u niet iedere nieuwsgierige over de vloer? Wilt u het huis tijdens de verkoopperiode door ons laten beheren, inrichten en "verkoopklaar" maken? Misschien juist ook het willen gunnen aan die juiste koper die past bij uw visie voor de toekomst van het eigendom? Omdat loslaten nog niet betekent dat u geen verbondenheid meer voelt? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Verwacht in de verkoop:

 

Den Haag, Benoordenhout, volledig drempelloos toegankelijk dubbel woonhuis (ca 300 m2), ideaal voor iemand die in een rolstoel zit of slecht ter been is, of een familielid heeft die zorgt behoeft. Huis met 2 appartementen voor inwonende zorgverleners of net-niet zelfstandige kinderen. Unieke mogelijkheden omdat het object over 2 separate adressen beschikt (u kunt dus een huis delen, zonder samen te wonen volgens de huidige regelgeving).  Eigenaar geeft voorrang aan iemand waar deze faciliteiten ook aan besteed zijn.  Neem bij interesse contact op. 

 

Den Haag, Archipel: zeer groot klassiek herenhuis (ca 700 m2) aan een van de mooiste, brede straten van de Archipel. Ideaal voor kantoor aan huis, representatief en zeer groot. Voorzien van lift en parkeerterrein! Volledig aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Neem bij interesse contact op.

Vastgoedbeheer, vastgoedwaardering, koop-/verkoopbemiddeling, huur-/verhuurbemiddeling, project-, bouw- en renovatiebegeleiding, vastgoedstyling en vastgoedadvies voor family-offices.

Hypotheekbemiddeling tussen het family office en particulieren en MKB-ers voor commercieel onroerend goed voor eigen gebruik of voor verhuur maar ook bij projectontwikkeling.

Waardering en bemiddeling in vastgoedinvesteringen.

Discreet en maatwerk, dat is wat ons karakteriseert. Daarom ook geen uitgebreide website met informatie. Bent u door een van onze relaties op ons attent gemaakt? Neemt u dan contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ir Milla Alkemade MBA

Postbus 18

3760 AA Soest

mobiel: 06-52323578

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.